5. maja, 2022
Spoštovane članice Sokolske zveze Slovenije.
 
Vabimo vas na 2. redno letno skupščino Sokolske zveze Slovenije, ki bo v petek, 20. maja 2022 v Ljubljani ob 18. uri. V nadaljevanju najdete vabilo s spredlaganim dnevnim redom, poverilnico in kandidaturno listo za nadomestne volitve staroste in člana Upravnega odbora.
 

Tokratna skupščina je pomembna, saj prinaša kar nekaj sprememb, če jih bomo izglasovali. Članice ste bile po e-pošti pozvane k dopolnitvam predloga posodobljenega statuta zveze. Hvala vsem, ki ste podali svoje predloge. Pred nami so tudi nadomestne volitve staroste in člana upravnega odbora ter potrjevanje poročil za leto 2021 ter planov za tekoče leto 2022. V letu 2021 smo na podlagi posodobljene razdelitve sredstev v okviru sofinanciranih programov S športom je življenje lepše vpeljali nekaj sprememb. Rezultat tega je bil, da ste članice prejele višja sredstva. Soočili pa smo se še z nekaterimi drugimi izzivi, katerih posledica je tudi prihajajoča druga skupščina.
 
Veseli bomo, če se boste skupščine lahko udeležili v čim večjem številu in poslali svojega delegata ter s tem podprli skupna prizadevanja. Za vsa pojasnila smo vam z veseljem na voljo.
 
Lepo vas pozdravljamo.
Viktorija Pečnikar Oblak
Starostka SZS

 


Sokolska zveza Slovenije
Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana-Črnuče

Slovenija/Slovenia

  

Kategorija: Novice