Društvo ŠD Partizan Sevnica ima dolgo tradicijo v Sevnici, saj izhaja iz Sokolskega društva Sevnica, ki je začelo z delovanjem leta 1912. Še danes pa smo najštevilčnejše športno društvo v Sevnici s preko 400 članov. Nudimo vadbe za VSE GENERACIJE, za malčke, ki se komaj plazijo pa vse do seniorjev, ki se lahko pohvalijo z 80 let in več.

Si želite storiti nekaj odličnega za svoje telo? Pridružite se našim številčnim skupinam, ki jih vodijo usposobljeni in licencirani vaditelji, inštruktorji in trenerji.

V društvu ŠD Partizan Sevnica se lahko pohvalimo z dolgo tradicijo, s številčnostjo vadečih in vaditeljev ter pestro ponudbo programov, ki jih nudimo za naše vadeče. V zadnjih desetih letih smo se izjemno razvili, povečali strokovni kader in ga izobrazili. Danes vadbe izvaja 18 vaditeljev (inštruktorji skupinske vadbe, inštruktorji fitnesa, trenerji in vaditelje gimnastike, ACICS inštruktorji) nekateri z več kot 40 letnimi izkušnjami.

Preko 400 članov vadi v 6 različnih sekcijah: telovadba za predšolske otroke, gimnastika za fante in dekleta, aerobika za članice, telovadba za otroke s posebnimi potrebami, telovadba za seniorje in funkcionalna vadba za mlajše članice, funkcionalna vadba za fante; oziroma vadijo v 18 različnih skupinah. Vadbe pa se izvajajo tako v Sevnici, Boštanju, Šentjanžu in Radečah.

Že sedaj se pripravljamo na leto 2022, ko  bomo praznovali 110 let društva.

Sara Martinšek
Predsednica ŠD Partizan Sevnica

Športno društvo Partizan Sevnica