Revija za šport in prosti čas – Sokol

Sokolska zveza Slovenije izdaja revijo Sokol, ki je namenjena obravnavi trendovskih tematik iz področja športa in prostočasnih aktivnosti. Posebej kvalitetni so članki za kolesarstvo, outdoor aktivnosti, športno opremo, prehrano, fitnes, …

Revijo lahko naročite po e-pošti: szs@sokolska-zveza.si. Letna naročnina stane 19 €.

Uredniški odbor, v sestavi Miha Žerovnik (glavni urednik), Dejan Ogrinec in Dušan Gerlovič, vestno skrbi za aktualnost predstavljenih tematik.

Vse zainteresirane posameznice in posameznike ter organizacije, ki bi želeli aktivno pomagati pri kreiranju revije, vljudno vabimo k sodelovanju.

Uredniški odbor revije Sokol

Revija Sokol kolesarstvo kampiranje potapljanje tek

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več info

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo, ko obiščete spletno stran. Pomembni so tako za delovanje same strani, kot za izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Zapri