30. avgusta, 2023

Nakup in modernizacija opreme s pomočjo podpore Fundacije za Šport

Dne 29. avgusta 2023 je SZS pričela izvedbo programa nakupa in modernizacije elektronsko računalniškega sistema . V tej fazi preobrazbe smo uspešno izvedli nakup sodobnih računalnikov, kar bo nedvomno prineslo svež veter v naše delovanje.

Posodobitev elektronskega poslovanja in sistema prijav na projekte predstavlja izjemen korak naprej, saj bo omogočila boljšo učinkovitost ter večjo preglednost v naših aktivnostih. Te ključne dejavnosti vodila Barbara Pestotnik, izkušena koordinatorka z dolgoletnimi izkušnjami v področju elektronskega poslovanja.

Posebej smo veseli, da smo za izvedbo tega programa prejeli podporo Fundacije za šport. Njihova finančna pomoč nam omogoča, da lahko uresničimo svojo vizijo modernizacije in izboljšanja našega delovanja v korist športne skupnosti.

Veselimo se novih priložnosti, ki jih bo ta modernizacija prinesla, ter se zavezujemo se učinkovitemu izvajanju programov  in zagotavljanju trajnostnih koristi za vsa društva  S skupnimi močmi bomo še naprej gradili močnejšo in bolj povezano športno skupnost v Sloveniji.

Kategorija: Novice