Revija za šport in prosti čas – Sokol

Sokolska zveza Slovenije izdaja revijo Sokol, ki je namenjena obravnavi trendovskih tematik iz področja športa in prostočasnih aktivnosti. Posebej kvalitetni so članki za kolesarstvo, outdoor aktivnosti, športno opremo, prehrano, fitnes, …

Revijo lahko naročite po e-pošti: szs@sokolska-zveza.si. Letna naročnina stane 19 €.

Uredniški odbor, v sestavi Miha Žerovnik (glavni urednik), Dejan Ogrinec in Dušan Gerlovič, vestno skrbi za aktualnost predstavljenih tematik.

Vse zainteresirane posameznice in posameznike ter organizacije, ki bi želeli aktivno pomagati pri kreiranju revije, vljudno vabimo k sodelovanju.

Uredniški odbor revije Sokol

Revija Sokol kolesarstvo kampiranje potapljanje tek

Zapri